Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Pixar Lightyear figur - Jr. Zap Patrol Izzy Hawthorne poserbar actionfigur - 12 cm

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
06227-38
   

Bli med og gjenskap actionfylte scener med denne poserbare Izzy Hawthorne actionfiguren fra Disney Pixar Lightyear! Space Rangeren Izzy er kledd Jr. Zap Patrol drakten sin, og kommer med et ZAP Super Stinger tilbehør. Figuren har 12 bevegelige ledd, og er derfor fullt poserbar og byr på mer autentisk lek.

Lightyear og kameratene hans er strandet på en ukjent planet med uante fiendtlige planter, insekter og den ultimate trusselen Zurg! Gjenskap actionfylte scener og utforsk nye og spennende steder i verdensrommet med dette lekesettet. Detaljene på figursettet er filmtro, og Izzy Hawthorne er klar for å bruke våpenet sitt for å bistå Buzz med å bekjempe de aggressive insektene på den fiendtlige planeten T'Kani Prime. Klarer du å hjelpe Buzz Lightyear og kameratene hans i å kjempe mot truslene de møter på den ukjente planeten?

Inneholder:

  • Izzy Hawthorne figur
  • ZAP Super Stinger tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 12 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHHJ82
EAN194735069125
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.