Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess malebok med klistremerker - 32 sider

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
02216-30
   

Bli med favorittprinsessene dine på en reise full av eventyr i Disney-prinsessenes verden! Finn frem fargeblyantene, slipp fantasien løs og ha det gøy! Maleboken er heftet og består av 32 sider med flotte illustrasjoner av dine favorittfigurer fra Disneys magiske verden.

Inneholder:

  • Disney Princess malebok med klistremerker

Detaljer:

  • Mål: 30 x 21 (HxB)
  • Antall sider: 32
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell132258
EAN7031651322589
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.