Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Princess Storyteller Ariel kostyme - small - 3-4 år - Den lille havfrue blå og lilla havfruekjole

-20%

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Kampanjepris 301,60
Vår lavpris: 377,-
20%
Du sparer: 75,40
På lager
SKU
06227-118
   

Tre inn i rollen som Disney Prinsessen Ariel med dette nydelige Storyteller havfruekostymet i størrelse small! Den lille havfrue kjolen for barn i alderen 3-4 år er lyseblå med lilla tylldetaljer på skuldrene, skjørtet og havfruehalen, og skimrende detaljer på brystet. Med denne vakre og detaljerte kjolen kan du gå inn i rollen som den vakre havfruen.

Enhver kongelig trenger et kongelig antrekk, og med dette stilige kostymet vil du være klar for dine kongelige plikter. Dette kostymet er inspirert av Ariel sitt havfrue-antrekk, og nå kan du kle deg som undervannsprinsessen - over vann! Perfekt til lek, og perfekt for Den lille havfrue fans!

Inneholder:

  • Ariel Storyteller kjole

Detaljer:

  • Størrelse: small (ca. 104)
  • Alder: 3-4 år

Merk: krone følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell641037-S
EAN883028298020
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.