Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun 50 byggeklosser i tre - i putteboks

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
04202-43
   

Byggeklossene i tre fra EduFun er enkle å gripe for små fingre, og med byggingen utvikler barnet sine motoriske ferdigheter. Byggeklossene er både trefarget og i forskjellige pastellfarger som er enkle å oppdage og som også bidrar i utviklingen av gjennkjennelse av farger. Boksen og lokket gjør det enkelt å samle og oppbevare klossene når de ikke er i bruk. Og i lokket finner barnet også forskjellige former og mønstre, akkurat som på en putteboks.

Inneholder:

  • 50 byggeklosser
  • Oppbevaringsboks med lokk

Detaljer:

  • Mål: 19 x 19 x 16,7 cm
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell2506
EAN7040698716367
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.