Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun Lær-å-gå vogn i tre med 46 klosser - blå

-33%

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Kampanjepris 228,- Vår lavpris: 342,-
33%
Du sparer: 114,-
På lager
SKU
04216-78
   

Med lær-og-gå vognen fra EduFun har barnet en støttevenn i overgangen fra krabbing til de første stegene. I tillegg følger det med fargerike klosser å leke med mellom turene. Klossene passer fint oppi vognen slik at barnet kan leke hvor som helst, legge de i vognen og enkelt få de med seg videre til neste lekeområde. Moro for både de minste som nylig har lært seg å gå, og de større som enkelt vil ta med seg lekene sine rundt i huset.

Inneholder:

  • EduFun lær-å-gå vogn
  • 46 klosser

Detaljer:

  • Mål produkt: 38,5 x 30 x 42 cm
  • Mål eske: 40 x 30,5 x 14 cm
  • Materiale: tre, metall
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell2128
EAN6942397321280
MerkeEduFun
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.