Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Micki Senses - lær-å-gå vogn - fra 6 mnd

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
07195-121
   

Denne klassiske lær-å-gå-vognen i tre fra Micki Senses har et grått kanindesign med grønne detaljer, og kommer med et justerbart håndtak slik at den også kan brukes som en lekevogn. 

Lær-å-gå-vognen gir en stabil og sikker støtte når barnet skal ta sine første skritt. Vognen ser ut som en søt kanin, med myke ører og et snilt ansikt i fronten. De morsomme fargene og kombinasjonen av ulike naturmaterialer gir et mykt inntrykk og gjør at barna får brukt flere av sansene i leken.

Hvordan låter det når man slipper en kloss ned i den harde trevognen? Og hvordan føles det å ta på kaninens myke tøyører? Lær-å-gå vognen har justerbart håndtak og hjul i PVC-fri plast som kan bremses. Når barnet har lært seg å gå, er det bare å justere håndtaket, så har du en morsom lekevogn i flere år. Kanskje skal klossene fraktes et sted, eller kanskje bamsen vil ute å trille tur?

Inneholder:

  • Micki Senses - lær-å-gå vogn

Detaljer:

  • Mål: ca. 45 x 35 x 48 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell102177
EAN7315621021772
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.