Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun lekekamera i tre med to objektiv og kameraveske

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 150,-
På lager
SKU
04232-1
   

Denne kameraleken fra EduFun passer perfekt for kreativ rollelek, spesielt for barn som ønsker utforske fotografering. Pakken består av et kamera i tre med reim og to utskiftbare objektiver som barnet kan veksle mellom. Alt utstyr kan oppbevares i den inkluderte kameravesken i tøy. De to objektivene er små kaleidoskop som gir stilige effekter når barnet kikker gjennom de. 

Selve kameraet har en naturlig trefarge og rosa, med sølvfargede detaljer og beige reim. De to linsene er blå og sølvfarget. Kameraets bakside har påmalte knapper for mer innlevelsesrik rollelek.

Inneholder:

  • Kamera
  • 2 objektiv
  • Kameraveske

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell2604-Pink
EAN6942397326049
MerkeEduFun
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.