Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

EduFun toveistavle med kritt-tavle og whiteboard

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 386,-
På lager
SKU
05192-84
   

Denne frittstående tavlen kommer med tosidig design slik at den kan brukes på to måter. Med kritt-tavle på den ene siden og whiteboard på den andre kan du vise to forskjellige beskjeder på en gang. Under tavlen finner du en liten hylle med klokke, kuleramme og en hylle til å lagre skrivesakene dine. Du endrer enkelt mellom de ulike tavlene ved å flippe den rundt.

Inneholder:

  • Tavle med to sider, kritt-tavle og whiteboard
  • Kritt
  • Sort tusj
  • Whiteboard visker

Detaljer:

  • Mål: 115 x 56,5 x 50 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell1751
EAN6942397317512
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.