Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

KidzRobotix Krusedull-robot - eksperimentsett fra 8 år

-58%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 73,-
Vår lavpris: 175,-
58%
Du sparer: 102,-
Få igjen på lager
SKU
05216-2
   

Bygg en kunstner-robot med dette eksperimentsettet fra KidzRobotix! Krusedull-robotens motor får roboten til å riste og snurre, og lage fantastiske mønstre på tegnearket. Hvilke kreative kruseduller vil din robot lage? Morsomt og lærerikt STEAM-sett for barn fra 8 år og oppover.

Inneholder:

  • 1 KidzRobotix eksperimentsett

Detaljer:

  • Mål eske: 24 x 16,5 x 6,5 (HxBxD)
  • Alder: Fra 8 år

STEAM-eksperimentsett er lærerike sett som inkluderer vitenskap, teknologi og teknikk, kunst og matematikk.

Produktdetaljer
Modell270531
EAN7317442705312
MerkeKidzLabs
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.