Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Elbiler for barn

13 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

13 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Se vårt store utvalg av elbiler og andre elektriske kjøretøy for barn! I denne kategorien finner du elbiler som minner om ekte biler fra verdenskjente bilmerker, samt ulike utgaver av firhjulinger, motorsykler og større kjøretøy. Trenger du ekstrautstyr til kjøretøyet ditt kan du også finne det her. Kjøretøyene kommer i ulike størrelser og farger som passer til barn i flere aldre. Flere av kjøretøyene har plass til ett barn om gangen, men man kan også finne biler med plass til flere.

Våre elektriske biler har kraftige batteripakker og dekk som gir godt feste på underlagene barna skal ferdes på. La barna lære om hvordan de skal oppføre seg i trafikken innenfor trygge rammer og i fartskontrollerte omgivelser. Noen av kjøretøyene har egne smarte barnelåser på giret slik at barna kan lære seg å manøvrere bilen i den laveste farten før de suser av gårde i flere fartsnivåer. La barna selv kontrollere bilen, eller velg en som de voksne kan styre med en fjernkontroll. Elbiler er et skikkelig morsomt leketøy for alle bilinteresserte barn som elsker litt fart og spenning!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.