Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Fantorangen går på do - pekebok med lyd

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 206,25
På lager
SKU
02217-75
   

Bli like flink på badet som Fantorangen! Fantorangen går på do er en fin pekebok med lyder som kan hjelpe å inspirere barnet ditt til å slutte med bleier. Hvorfor ikke gjøre den viktige milepælen til en morsom opplevelse med denne boken? Les den med barnet før den store dotreningen starter, og la barnet pusle med boken under dobesøket. Lydene og bildene i boken vil hjelpe til å forklare dorutinene, og gjøre det spennende å slutte med bleien og gå på do i stedet.

Inneholder:

  • Fantorangen går på do pekebok

Detaljer:

  • Pekebok med lyder
  • Alder: 0-3 år
Produktdetaljer
Modell20115
EAN9788233120115
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.