Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Interaktive figurer og dyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 129

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 129

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Ønsker man det lille ekstra på figurleken sin, er interaktive figurer midt i blinken. Når barna skaper sine egne historier og fortellinger med figurer finnes det nemlig noen figurer som er spesielt egnet for rollelek. I denne kategorien finner man figurleker og dyrefigurer med ulike funksjoner, enten det er lys, lyd eller bevegelige ledd, eller en kombinasjon av flere funksjoner. Disse spennende egenskapene gjør at leken oppleves enda mer ekte.

Vårt brede utvalg av interaktive figurer og dyr består av ulike figurer og karakterer som våkner til live på fantastiske måter. Noen av de interaktive figurene kan reagere på dine berøringer eller ulike lyder, og andre figurer danser til musikk eller kan styres med en fjernkontroll. Uansett om du ønsker en figur som snakker, et kjæledyr som kan gå tur, eller en robot som du kan programmere – dette er stedet å utforske!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.