Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Interaktive figurer, roboter og dyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-52 av 67

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

Figurer med lys, lyd, bevegelser og andre funksjoner - interaktive lekefigurer.

Ønsker man det lille ekstra på figurleken sin, er interaktive figurer midt i blinken. Når barna skaper sine egne historier og fortellinger med figurer finnes det nemlig noen figurer som er spesielt egnet for rollelek. I denne kategorien finner man figurleker og dyrefigurer med ulike funksjoner, enten det er lys, lyd eller bevegelige ledd, eller en kombinasjon av flere funksjoner. Disse spennende egenskapene gjør at leken oppleves enda mer ekte.

Vårt brede utvalg av interaktive figurer og dyr består av ulike figurer og karakterer som våkner til live på fantastiske måter. Noen av de interaktive figurene kan reagere på dine berøringer eller ulike lyder, og andre figurer danser til musikk eller kan styres med en fjernkontroll. Uansett om du ønsker en figur som snakker, et kjæledyr som kan gå tur, eller en robot som du kan programmere – dette er stedet å utforske!

Interaktive roboter er spennende og morsomme leker for barn. De interaktive robotene er skapt for å samhandle med barna på forskjellige måter. Noen roboter kan programmeres, gjør leken litt mer avansert og de kan utføre spennende oppgaver. Med programmerbare roboter lærer barna enkel koding og programmering, og tenke logisk for å løse problemer og fullføre utfordringer. Noen barn trenger en ekstra utfordring, la dem bygge sin egen interaktive robot. Disse robotene oppmuntrer barnet til å leke med ulike byggesett, skape sine egne design og utfordre barnets fantasi. Med roboter som man bygger selv, roboter med kobling mot smarttelefon, roboter med innebygget programvare, utfordres barnet i en ny type lek.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.