Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price 2-i-1 Slide to Learn babyleke - Leketelefon med lyd, melodier og setninger på norsk

-40%

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Kampanjepris 147,- Vår lavpris: 247,-
40%
Du sparer: 100,-
På lager
SKU
09233-29
   

Barnet kan skyve oppover for å lære morsomme ting med leketelefonen Laugh & Learn 2-i-1 Slide to Learn fra Fisher-Price. Den interaktive leketelefonen ser virkelig ut og inkluderer barnets Laugh & Learn-venner, Puppy og Sis, samt to læringsmoduser med "app" og tallknapper å trykke på for å aktivere lys, sanger og lyder. Når barna trykker, skyver og bytter mellom aktivitetene på leketelefonen, trener de finmotorikken samtidig som de lærer tall og telling, former, farger med mer fra pedagogiske sanger og fraser. 

  • Hjelper med å utvikle finmotorik og oppmuntrer spedbarn og småbarn i alderen 9-36 måneder til rollelek
  • Trykk på kameraknappen for å aktivere morsomme lyder og fraser, og trykk på knappen på siden for å aktivere klikkelyder
  • Mer enn 75 sanger, lyder og fraser lærer barnet om tall og telling, former, farger, følelser og vær.
  • To læringsmoduser: Trykk på tallknappene 1-9 for lys og sanger. Skyv opp klaffen for å vise 9 "appknapper" med nye sanger og fraser

Bruk knappen med en jordklode for å velge språk: Svensk, dansk, finsk, norsk og engelsk.

Inneholder:

  • Fisher Price 2-in-1 Slide to Learn interaktiv leketelefon

Detaljer:

  • Mål: 20,7 x 15,3 x 4,5 cm (HxBxD)
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (ikke inkludert)
  • Språk: norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk
  • Alder: fra 9 mnd
Produktdetaljer
ModellHNL41
EAN0194735143894
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.