Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Grow-with-Me Tummy Time Llama - 4 lekemåter med 13 sensoriske oppdagelser

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 476,-
Utsolgt
SKU
06227-164

Denne Grow-with-Me Tummy Time Llama leken byr på flere sensoriske opplevelser som spedbarn kan utforske. Etter hvert som barnet vokser kan det finne nye måter å leke med lamaen på. Selve bamsen er myk og kan bli brukt som støtte når barnet går fra å ligge på ryggen til å øve seg til å ligge på magen, øve seg på å sette seg opp, og til generell kos og lek. Den søte hvite og grå lamaen kommer med et dobbeltsidig teppe med en lomme til å legge de tre medfølgende lekene i.

  • Myk støttepute
  • 13 sanseaktiviteter
  • 4 lekemåter
  • Med mykt dobbeltsidig leketeppe
  • Bidrar til utvikling av grov- og finmotorikk

Speilet kan både festes til bladet som llamaen spiser, eller til leketeppet for sensorisk moro for barnet. Din lille nysgjerrige oppdager vil elske å oppdage alle de spennende lydene, teksturene og utseende til denne myke lamavennen. Utviklingen av motoriske ferdigheter vil gå som en lek, og de ulike lekeområdene vil gi ulike sanseinntrykk på den lille.

Teksturene kan barnet ta og føle på, og det følger også med biteleker som alt bidrar til å utvikle de taktile ferdighetene mens barnet leker. Støtten lamaen gir når barna bruker den til å dytte seg opp på magen hjelper grovmotorikken, og speilet bidrar til selvbevissthet og identitetsfølelse der barnet kan leke og se at søtnosen i speilet faktisk er en selv. Totalt er det 13 sanseaktiviteter som stimulerer babyens syn, hørsel og berøringssans, og lekeområdene tilpasses enkelt mens barna vokser.

Inneholder:

  • Lama
  • 3 leker

Detaljer:

  • Kan vaskes i maskin etter gitte instruksjoner
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
ModellGHJ03
EAN0887961793864
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.