Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price ECO Rock-a-Stack - stableleke - 5 fargerike ringer - plantebasert materiale

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
05218-49
   

Dette Fisher Price ECO Rock-a-Stack-leketøyet er laget av plantebaserte materialer, og tilbyr stablemoro for babyer. Leketøyet består av en ustø fot med pinne og 5 fargerike ringer som passer supert til de små hendene å stable. La barnet gripe etter de ulike ringene med forskjellige farger og størrelser for å sikte på pinnen når han/hun skal stable. Etterhvert vil barnet skjønnne sammenhengen mellom størrelse på ringene og hvilken ring som bør plaseres først og hvilke som bør plasseres sist.

La barnet ditt utforske sansene sine ved å oppdage forskjellen på stor og liten og etter hvert lære seg forskjellen på fargene. La finmotorikken spille inn når barnet øver seg på å gripe etter ringene og plassere dem over pinnen, og la barnet ditt undre seg over fargene og størrelsene. Ikke minst, la ditt barn være nysgjerrig over alle de nyoppdagede funksjonene og måtene å leke med dette stabletårnet på.

Inneholder:

  • Stableleketøy med 5 ringer

Detaljer:

  • Mål: (H) 21 x (B) 13 cm
  • Laget av plantebaserte materialer (minst 90% etanol ekstrahert fra sukkerør.)
  • FSC-sertifisert
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellGRF09
EAN887961902242
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.