Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape stabletårn i tre med dyr - 9 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
09182-140
   

Vakkert dekorerte pappkasser som er perfekte til å bygge og lære. Stable, sortere former, studer bildene eller øv på å telle. Kan du stable fra minst til størst? FLott for utvikling av motoriske ferdigheter, sanser og logikk. 

Inneholder:

  • 5 pappbokser
  • 4 dyrefigurer

Detaljer:

  • Antall deler: 9
  • Mål eske: 14 x 14 x 14 cm (LxBxD)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0451
EAN6943478016903
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.