Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Little People - interaktiv Smart Stages bondegård med dyr - lys og lyd - norsk versjon

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 584,-
På lager
SKU
08218-13
   

Med denne interaktive bondegården fra Fisher Price Little People kan de minste i huset lære om hvor gøy det er å stelle med dyr. Gården har 3 Smart Stages nivå og kommer med lys og lyd.

På gården jobber bonden Jed med å stelle alle dyrene sine og han trenger litt hjelp av de små bøndene. Her kan de yngste lære seg om hvordan de tar av seg alle dyrene, fra å mate hønene til å legge teppet over hesten og de kan utforske alle de morsomme aktivitetene som er på gården.

Start leken med å trykke på knappen og dørene vil sprette opp, og hør morsomme setninger og sanger. De små bøndene kan også trykke på knappen for å klekke ut kyllinger av eggene sine, eller vri på siloen for å gi litt mais til kyllingene. Kanskje noen andre dyr er sultne? Ring på dyrene ved å ringe i bjellen for å fortelle at det er fôringstid.

Dette interaktive Fisher Price Little People bondegård settet er fylt med mange spennende aktiviteter og lys, lyder og læringssanger. Når de små leker med gården, vil Smart stages -teknologien introdusere morsomme dyrefakta, tidlig matematikk og mer gjennom sanger, lyder og setninger. Smart stages- teknologien består av tre nivåer,

 • Nivå 1 Utforske: Morsomme sanger og setninger introduserer små bønder for telling, dyrelyder og setninger mens de leker
 • Nivå 2 Oppmuntre: Morsomme setninger oppmuntrere småbarn til å hjelpe med å ta vare på dyrene.
 • Nivå 3 Late som: Bondegård-lyder og instrumental musikk lar barnet lage sine egne historier om livet på gården.

Inneholder:

 • Fisher Price Little people - Bondegård
 • 1 bondefigur
 • 4 dyrefigurer
 • 2 matleker

Detaljer:

 • Mål: 60 x 34 cm
 • Språk: norsk, svensk, dansk, finsk
 • Batteribehov: 2 x AA (testbatteri inkludert)
 • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellGXR98
EAN887961961560
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.