Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Mega Bloks Green Town bondegård med traktor og tre figurer

-46%

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Kampanjepris 184,- Vår lavpris: 343,-
46%
Du sparer: 159,-
På lager
SKU
12232-1
   

Fisher Price Mega Blocks Green Town bondegården lar små byggere bidra med en hjelpende hånd på bondegården og lærer dem om bærekraft og miljø gjennom å kjøpe lokale råvarer, vannets kretsløp og beskytte honning-bier. La barna bygge en rullende traktor, låve, avlinger, bikube og vindmølle. Klossene er kompatible med andre Mega Blocks byggesett.

Inneholder:

  • 48 store byggeklosser
  • 3 Mega Blocks Buddies figurer

Detaljer:

  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellHDL07
EAN194735025893
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.