Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Soothe 'n Snuggle Otter - hjelper barnet å sove - med white noise, musikk og lys

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 497,-
Utsolgt
SKU
02205-159

Med det søte ansiktet, supermyke kroppen og white noise, er denne oteren en beroligende og kosete venn for din baby på nattestid.

Oteren fra Fisher Price hjelper deg å trøste babyen din selv om du ikke er der. Bamsen har en supermyk mage som beveger seg opp og ned i en rytmisk bevegelse, og etterligner pustingen til en sovende baby. Dette kan virke beroligende på din baby når det er tid for å sove.

Bamsen har også 30 minutter beroligende musikk, lydeffekter og et mykt lys på magen. Den myke bamsen, musikken og lyset hjelper babyen til å utvikle visuelle og auditive sanser. Oteren kan bli en del av babyens sengerutine, og dermed hjelpe til å utvikle sunne søvnvaner.

Oteren gir din baby følelsen av trygghet. Bamsen kan enkelt tilpasses, slik at du kan finne den trøstende funksjonen som best passer din baby. Velg musikk eller beroligende lyder. Blant lydene finner du det som kalles for hvit støy eller white noise. Oteren lar deg blant annet velge mellom livmor-lyder, snorke-lyder eller hjerterytme. Alle for å berolige din baby. Still volumet opp eller ned og slå av eller på lyset og pustebevegelsen.

Oteren kan vaskes i maskin. Ta ut kontrollsenteret før vask.

Inneholder: 

  • Fisher Price - Oter bamse 

Detaljer:

  • Mål: 16 x 11 x 25 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
ModellFXC66
EAN887961687835
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.