Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Mama Josie - interaktiv kengurubamse med 3 babyer - med over 70 lyder og reaksjoner

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 734,-
På lager
SKU
05206-156
   

Den interaktive kenguruen Mama Josie fra FurReal er like elskverdig som de søte, små babyene hennes. Kenguru-bamsen har over 70 lyder og reaksjoner, og svarer blant annet på berøring.

Hør de kjærlige lydene kenguru-mammaen lager ovenfor barna sine, og de morsomme lydene hun lager når du mater henne. Kenguruen beveger også på hele kroppen, og gjør leken både realistisk og morsom.

  • Med 70+ lyd- og bevegelseskombinasjoner
  • Svarer på berøring
  • 3 små babyer inkludert

Mama Josie er mamma til 3 kengurubabyer, hvorav den ene er en jentebaby og en annen er en guttebaby. Det tredje og siste kengurubarnet er en morsom overraskelse! Pakk ut alle tre for å avsløre hvilket kjønn tredjemann har, og la mammabamsen ta vare på sine søte små sammen med deg! Tre barn krever mye energi å passe på, men Mamma Josie vet både hvordan hun skal slappe av og ha det moro. Når du hjelper til og passer på de tre barna, gjør hun en hoppende dans og spiller musikk samtidig av glede. Hva enn dere finner på sammen vil hun garantert fange interessen din!

Inneholder:

  • Interaktiv Mama Josie kengurubamse
  • 3 kenguru-babyer
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE6724
EAN5010993697175
MerkeFurReal
Interaktiv mamma Josie kengurubamse med 70+ lyd-og-bevegelseskombinasjoner Interaktiv mamma Josie kengurubamse med 70+ lyd-og-bevegelseskombinasjoner

Interaktiv bamse

Kenguru Josie har over 70 lyd-og-bevegelses kombinasjoner.

Med smoothie-tilbehør kan du få Josie til å lage spiselyder Med smoothie-tilbehør kan du få Josie til å lage spiselyder

Spise-lyder

Gi Josie en smoothie for søte spiselyder... eller kanskje en rap.

Med 3 baby-kenguruer. En gutt, en jente og en overraskelse Med 3 baby-kenguruer. En gutt, en jente og en overraskelse

Kjærlig mor

Mamma Josie har 3 små babyer som alle får plass i kommen på magen.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.