Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Lama - interaktivt kjæledyr med lyd og bevegelse

-30%

FurReal interaktive kosedyr med naturtro bevegelser og lyder - nesten som et ekte kjæledyr!

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. Nå kan du oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en rekke år. Kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

30%
Kampanjepris 235,90 337,- Du sparer: 101,-
Medlemspris 235,-
På lager
SKU
03205-21
   

Dyrepassere ønskes! Walkalots Big Wags Trend Pet Lama er en bedårende lama som elsker å gå tur. Sett på halsbåndet og hun vil gå fremover med hennes vaklende hode, vaggende rompe og logrende hale. Hun lager også morsomme, magiske lama-lyder.

FurReal Walkalots kjæledyr har et koblingssystem i to deler. Det medfølgende båndet kan brukes til å gå tur med kjæledyret alene, men det kan også kobles til ett eller to Walkalots Lil Wags kjæledyr. Gå tur med favoritt-kjæledyret ditt eller hele flokken, det er opp til deg. Big Wags Trend Pet Llama er klar for nye eventyr og du kan bli med!

Inneholder:

  • FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Llama
  • Bånd
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x 1,5V A76 (demobatterier inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8728
EAN5010993646357
MerkeFurReal
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.