Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gabbys Dukkehus Gabby dukke med avtagbare katteører - 20 cm

Bli med katteentusiasten Gabby og vennen hennes Panda Pote på morsomme eventyr med Gabbys dukkehus.

Gabbys dukkehus er serien barna kjenner fra Netflix, der de møtes av søte katter, særegent håndverk og fargerik magi. Det pakkes ut nye overraskelser, mens Gabby og vennene hennes leker seg gjennom hennes fantastiske dukkehus, komplett med små mini-verdener og overraskelser som aldri tar slutt!

Vår lavpris: 228,-
På lager
SKU
06226-140
   

Gjør deg klar for å henge med Gabby fra Gabbys Dukkehus med denne dukken. Dukken måler 20 cm og har realistiske detaljer og er kledd i sitt klassiske antrekk fra serien - joggesko, jeans med kattemerke, stripete overdel med jakke og signatur-hårbøylen med katteører. Bøylen er avtagbar og Gabby-dukken har mykt og krøllete hår som du kan style etter ønske. 

Gjenskap Gabbys Dukkehus scener og finn på nye eventyr med Gabby, her er det bare fantasien som stopper deg. Dukken har bevegelige armer og bein slik at du kan lage nye positurer. 

Inneholder:

  • Gabby dukke
  • Hårbøyle med katteører

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6060430
EAN778988364383
MerkeGabbys dukkehus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.