Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gabbys Dukkehus Musikalske katteører med lyd og lys

Bli med katteentusiasten Gabby og vennen hennes Panda Pote på morsomme eventyr med Gabbys dukkehus.

Gabbys dukkehus er serien barna kjenner fra Netflix, der de møtes av søte katter, særegent håndverk og fargerik magi. Det pakkes ut nye overraskelser, mens Gabby og vennene hennes leker seg gjennom hennes fantastiske dukkehus, komplett med små mini-verdener og overraskelser som aldri tar slutt!

Vår lavpris: 264,-
Utsolgt
SKU
06226-142

La barnet kle seg som Gabby fra Gabbys Dukkehus med disse musikalske katteørene med lys og lyd.

Denne interaktive hodebøylen ser ut som den Gabbi bruker i serien. Sett dem på hode og gjør deg klar for eventyr. Med lys og over 10 lyder, fraser og sanger - her har barnet massevis av moro! Press et av de rosa, skinnende ørene for å skru på og klyp det venstre øret for å høre setninger fra Gabby. For å aktivere lydeffekter og sanger fra serien klyper du i det høyre øret. Gjør klar for dansefest mens musikken spiller. Ved å presse begge ører samtidig går du inn i Meow-modus - det vil si pulserende lys og mjaue-lyder. 

Disse magiske, musikalske ørene er perfekt tilbehør å ta det minneverdige krymp-meg øyeblikket fra serien til virkeligheten. Bruk ditt eget par katteører, og føl deg som Gabby! Bruk fantasien og spill ut dine egne eventyr.

Inneholder:

  • Musikalske ører - hodebøyle
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 x 23 x 5 cm
  • Batteribehov: 4 x LR44 (inkludert)
  • Språk: engelsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6060413
EAN778988364369
MerkeGabbys dukkehus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.