Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Gøy å lage Disney Frozen hobbysett - vannperler perlesett

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 108,-
På lager
SKU
03202-158
   

Denne Gøy å lage hobbyesken inneholder det du trenger for å lage morsomme vannperlemotiver og tar utgangspunkt i filmen Disney Frozen 2. Barna vil kjenne igjen farger, motiver og detaljer fra den populære filmen. Med dette hobbysettet kan barn fra 5 år lage fine figurer med vannperler, for så å spraye på med vann for at perlene fester seg sammen. Det er både gøy og enkelt å lage selv!

Inneholder:

  • Gøy å lage Disney Frozen 2 vannperler hobbyeske

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell250706
EAN7031652507060
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.