Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

GraviTrax Trampoline - utvidelse til kulebane

Gravitrax lar deg bygge din egen magnetiske kulebane og oppleve tyngdekraften!

Dette interaktive sporsystemet gir uendelige aktiviteter og utfordringer for alle STEM-entusiaster. Design og bygg kulebaner på egenhånd, eller bygg dem ved hjelp av Gravitrax designmanualer. Eksperimenter med tyngdekraften, magnetisme og kinetikk, og få kulene raskest over målstreken. Ta byggingen til et nytt nivå, tilfør ekstrautstyr og ekspansjonspakker for flere funksjoner og fart.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
01202-39
   

Opplev tyngdekraften med kulebanen fra GraviTrax! Bruk fantasien til å bygge fantastiske spor og bruk tyngdekraften til å rulle. Hopp i tet! Bruk trampolinen til å trosse tyngdekraften, få fart og for å la kule sprette gjennom banen. Kombiner trampolinen med en GraviTrax Starter set for å legge til en ny utfordring til din kulebane. Hvor langt og høyt vil kulen sprette?

GraviTrax er et modulbasert, interaktivt sporsystem hvor du kan designe og bygge din egen kulebane. Dette STEM-leketøyet for barn fra 8 år oppmuntrer til lek der man eksperimenterer med tyngdekraften, magnetisme og kinetikk for å få klinkekulen i mål. Utvid kulebanen din med andre sett fra GraviTrax.

Inneholder:

  • 2 trampoliner
  • 2 vinklede baser

Detaljer:

  • Må kombineres med en startpakke
  • Alder: fra 8 år

Kan kombineres med GraviTrax og GraviTrax Pro

Produktdetaljer
Modell26079/22417
EAN4005556260799
MerkeGravitrax
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.