Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

GraviTrax Trampoline - utvidelse til kulebane

Gravitrax lar deg bygge din egen magnetiske kulebane og oppleve tyngdekraften!

Dette interaktive sporsystemet gir uendelige aktiviteter og utfordringer for alle STEM-entusiaster. Design og bygg kulebaner på egenhånd, eller bygg dem ved hjelp av Gravitrax designmanualer. Eksperimenter med tyngdekraften, magnetisme og kinetikk, og få kulene raskest over målstreken. Ta byggingen til et nytt nivå, tilfør ekstrautstyr og ekspansjonspakker for flere funksjoner og fart.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
01202-39
   

Opplev tyngdekraften med kulebanen fra GraviTrax! Bruk fantasien til å bygge fantastiske spor og bruk tyngdekraften til å rulle. Hopp i tet! Bruk trampolinen til å trosse tyngdekraften, få fart og for å la kule sprette gjennom banen. Kombiner trampolinen med en GraviTrax Starter set for å legge til en ny utfordring til din kulebane. Hvor langt og høyt vil kulen sprette?

GraviTrax er et modulbasert, interaktivt sporsystem hvor du kan designe og bygge din egen kulebane. Dette STEM-leketøyet for barn fra 8 år oppmuntrer til lek der man eksperimenterer med tyngdekraften, magnetisme og kinetikk for å få klinkekulen i mål. Utvid kulebanen din med andre sett fra GraviTrax.

Inneholder:

  • 2 trampoliner
  • 2 vinklede baser

Detaljer:

  • Må kombineres med en startpakke
  • Alder: fra 8 år

Kan kombineres med GraviTrax og GraviTrax Pro

Produktdetaljer
Modell224173
EAN4005556224173
MerkeGravitrax
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.