Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Maxi 10 perlebrett - kjøretøy

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
01217-63
   

Denne perlebrettpakken fra Hama Midi har totalt 10 former fordelt på fire ulike transportmiddel. Perlebrettene er gjennomsiktige slik at man lettere kan perle etter mønster dersom man ønsker det. Disse morsomme perlebrettene passer til Hama Maxi perler (selges separat).

Inneholder:

  • Perlebrett 2 x skip og lastebiler
  • Perlebrett 3 x fly og biler

Detaljer:

  • Passer til Hama Maxi perler
  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Merk: Hama Maxi perler medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-9462
EAN028178094621
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.