Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi hest - perler og perlebrett - 1100 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
04202-2
   

Denne perlepakken inneholder alt du trenger for å perle staselige hester. Settet inneholder ca. 1100 Hama Midi perler, og et heste-perlebrett slik at du perlekosen kan begynne med én gang. Det følger også med perleføtter, slik at du kan stille ut hesten din etter den er ferdiglaget.

Inneholder:

  • Ca. 1100 Midi perler
  • 1 perlebrett - hest
  • 2 perleføtter
  • Strykepapir
  • Veiledning

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperler som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-4057
EAN028178040574
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.