Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi Peppa Gris - eske med perler og perlebrett - 4000 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
03202-70
   

Er du glad i Peppa Gris og perling? Da er denne perleesken midt i blinken for deg! Denne Hama Midi Peppa Gris gaveesken inneholder perler, perlebrett, motivark, strykepapir, og veiledning slik at du har alt du trenger for å komme i gang med perlingen.

Inneholder:

  • Ca. 4000 Hama Midi perler
  • 2 perlebrett - firkant
  • Veiledning
  • Motivark
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperler som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell7952
EAN028178079529
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.