Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano - musikkleke i tre med berøringsteknologi

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
05195-262
   

Hape Baby Einstein Magic Touch piano i tre lar barnet ditt komponere hundrevis av ulike melodier ved kun en lett berøring.

Magic Touch teknologien sørger for at dette pianoet ikke trenger knapper, men kun berøring på de ulike fargene/tangentene for å lage musikk. Pianoet har to ulike spillmoduser; en modus hvor barnet kan spille for frihånd og komponere sine egne melodier og musikalske øyeblikk, og en modus hvor man spiller til en «Play along» funksjon.

Hape Baby Einstein Magic Touch Piano gir barna muligheten til å bli kjent med og tilpasse seg rytmiske mønstre og lyder i en ung alder. Pianoet kommer med tre noteark, og ved å matche fargekodene på notearket vil pianoet spille søt musikk. Pianoet har tre innstillinger for volum og du trenger ikke uroe deg for å våkne lillebror eller lillesøster. Velkommen til konsert!

Inneholder:

  • Hape Baby Einstein Magic Touch Piano
  • 3 noteark med 6 ulike melodier

Detaljer:

  • Mål: 30 x 12 x 22 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell800802
EAN6943478024854
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.