Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape deluxe kjøkken i tre - Gourmet Kitchen lekekjøkken

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 1982,-
Få igjen på lager
SKU
24617
   

Disk opp den perfekte menyen med dette inspirerende, all-inclusive lekekjøkkenet. Dette kjøkkenet er komplett med god arbeidsplass og lagring, samt ypperlig tilbehør som innebygd kaffetrakter, vask, ovn, oppbevaringsskap, mikrobølgeovn som lager en "pling" lyd, oppvaskmaskin, kjøkkenutstyr, og til og med en ventilator med lys. 

Nå kan barna invitere deg på en treretters middag eller invitere vennene sine til rollelek. 

Noe montering må påregnes

  • Inneholder 15 tilbehør
  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
  • Mål: 98 x 37 x 97 m
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5922
EAN6943478018426
MerkeHape
Alder3, 4, 5, 6

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.