Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape rytmeinstrumenter i tre - kastanjett og guiro

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 110,-
På lager
SKU
05195-275
   

Rytme er hjertet til all god musikk. Disse enkle rytmeinstrumentene fra Hape vil introdusere en ny verden av musikk for ditt barn. Lag en solid rytme med klappe-instrumentet og guiro. Perfekt sanseleker som danner grunnlag og musikkglede hos barn fra 1 år og oppover.

Inneholder:

  • 1 kastanjett
  • 1 guiro med pinne 

Detaljer:

  • Mål: 18 x 18 x 4,5 cm (LxHxD)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0605
EAN6943478025219
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.