Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Tromme i tre - med to ulike sider

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
05195-269
   

Trommer er morsomme for alle, spill alene eller i et band, med trommestikken eller med hendene. Mulighetene er mange, og det er så gøy når trommen lager hule lyder og rytme.

Denne trommen i tre fra Hape har to sider; på den første siden kan du bruke trommestikken til å slå rytmer og høre hvordan trommelsagene forandrer seg ut ifra hvor du slår på trommen. På den andre siden er det en «wooden tone drum» som spiller ulike toner når du slår på den.

Inneholder:

  • 1 Hape tromme
  • 1 trommestikke

Detaljer:

  • Mål: 18 x 12 x 18 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0608
EAN6943478025462
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.