Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Happy Hop Clown slide hoppeslott - ferdig oppblåst på 60 sekunder!

Happy Hop hoppeslott til hagen som blåses opp i løpet av sekunder!

Barn elsker hoppeslott og hva er vel mer gøy enn å ha det i sin egen hage. Hoppeslottene fra Happy Hop er enkle å bruke, de er trygge for barna, blåses opp i løpet av sekunder, og det går med minimalt med plass til lagring når det ikke er i bruk.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 2142,-
På lager
SKU
04195-57
   

Dette hoppeslottet fra Happy Hop har god plass til 2 personer samtidig. Hoppeslottet er ca 3 x 2 m og har en basketballkurv og en bred sklie. Hoppeslottet kommer i morsomme farger og har netting på tre av 4 vegger, slik at du kan hoppe å ha det gøy uten og fyke på utsiden. På den siste veggen er det et gigantisk klovnefjes og et hull ut av munnen så du kan skli i den brede sklien. Det følger med pumpe til hoppeslottet. Pumpen går på strøm. Hoppeslottet er av PVC nylon med forsterkede sømmer.

Sett pumpen i kontakten og det er ikke lenge før Happy Hop clown slide er klar for bruk. Med dette gigantiske hoppeslottet fra Happy Hop kan barna virkelig kose seg! Inviter venner og bekjente for en gøyal dag i hagen med hoppeslottet! Når det er tid for å pakke ned hoppeslottet kan du bruke den greie bagen som følger med. Pakk slottet i bagen og bruk minimalt med lagringsplass.

Innhold:

  • Happy Hop clown slide hoppeslått
  • Basketballkurv
  • Pumpe
  • Bakkefester

Detaljer:

  • Mål: 3 x 2,25 x 1,75 m
  • Vekt i pakke: ca 15 kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: Hoppeslottet tar max 2 personer av gangen.

Produktdetaljer
Modell9201
EAN7040698711850
MerkeHappy Hop

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.