Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Harry Potter Junior Invisibility Cloak - usynlighetskappe som får deg til å forsvinne - med app

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 327,-
Utsolgt
SKU
09217-69

Nå kan du forsvinne under Harry Potters usynlighetskappe og bli usynlig, akkurat som i filmene! Juniorkappen er ca. 106 cm lang og er av samme design som Harry Potters egen usynlighetskappe som han bruker for å komme seg usett rundt i den magiske verden. Perfekt for små trollmenn og hekser!

Ved hjelp av kappens design og gratisappen kan du bruke telefonen din til å få det til å virke som du har forsvunnet ut i løse luften. Gjenskap de spennende og morsomme øyeblikkene fra Galtvort uten at noen ser deg! Lagre magiske bilder eller filmklipp av deg selv hvor du får kroppen din til å forsvinne, og forbløff venner og familie ved å vise ditt svevende hode.

Inneholder:

  • Harry Potter usynlighetskappe
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 106 cm (L)
  • Brukes med gratisapp
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellWW-1121
EAN5055394014886
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.