Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Mystery Flying Snitch - den Gyldne Snoppen som flyr av seg selv?

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
07195-39
   

Hvordan klarer Harry Potter Mystery Flying Snitch, på magisk vis, å fly rundt kroppen din? Overrask vennene dine når du viser frem din Flying Snitch. Klarer noen å fange den? Den flygende ballen kjent fra Harry Potter filmene har vinger og flyr. I spillet er det om å gjøre og fange den.

Med i esken følger det også et podie for utstilling når ballen ikke er i bruk, en plakat og instruksjoner.

Inneholder:

  • Harry Potter Mystery Flying Snitch (batterier inkludert)
  • 8 patenterte flyge-sensorer
  • Podie for utstilling
  • Plakat Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: Batterier er inkludert
  • Mål eske: L21 x B7,5 x H18 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellWW-1017U
EAN5055394010413
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.