Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Harry Potter 3D puslespill 540 brikker - Galtvorts astronomi tårn

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 945,-
På lager
SKU
05226-10
   

Ravensburger 3d-puslespill av astronomitårnet fra Galtvort slott kjent fra Harry Potters magiske univers. Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på fremsiden. Det ferdig puslete bygget måler hele 52,5 cm i høyden og er 38,7 cm bredt.

Puslespillet består av 540 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Harry Potter Galtvort Slotts Astronomitårn

Detaljer:

  • Mål ferdig: 38,7 x 21,5 x 52,5 cm
  • Antall brikker: 540
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell10411
EAN4005556112777
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.