Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger Harry Potter 3D puslespill 540 brikker - Hogwarts Slott

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 945,-
På lager
SKU
04218-43
   

Gjør deg klar for å reise til Hogwarts, og møt opp på plattform 9 1/3 og sett deg på toget til den berømte magiske skolen. Dette puslespillet i 3D former Hogwarts slottet, hvor Harry Potter bor med sine venner Ronny og Hermine. Hvis du vil fordype deg i den magiske Harry Potter - verdenen, er dette 3D - puslespillet midt i blinken for deg. Dette puslespillet trenger alle Harry Potter fans. 

Puslespillet består av 540 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Innholder:

  • 1 Ravensburger 3D puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 540
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell112593
EAN4005556112593
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.