Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger PAW Patrol 3D puslespill 72 brikker - Ryder og valpene

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 182,-
På lager
SKU
04218-56
   

3D puslespill fra Ravensburger med Paw Patrol motiv på. Puslespillet pusles som en ball slik at du kan se alle Paw Patrol figurene fra alle sider. Puslespillet består av 72 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger 3D puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 72
  • Mål ferdig: 13 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell121861
EAN4005556121861
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.