Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Quiz brettspill med 840 spørsmål

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 268,-
Utsolgt
SKU
11192-16

Hvor mye kan du om historien om Harry Potter? Finn ut hvem som innehar mest kunnskap fra filmene med dette Harry Potter Quiz brettspillet! Harry Potter er den eneste trollmannen som har blitt utsatt for mordforbannelsen Avada Kadavra og kommet fra det med livet i behold. En hendelse han har et evig minne fra gjennom det sikksakkformede arret i pannen. I slaget ved Galtvort kunne han endelig møte fyrst Voldemort på like fot – og vinne!

I dette quizspillet finner du ut hvor mye du kan om Harry Potters verden. 840 spørsmål fra alle de åtte filmene - om Galtvort og alle vennene hans, om mystiske allierte og skremmende motstandere, samt om alle hendelsene som leder opp til den endelige kampen. Her møter du Hermine, Ronny, Gulla, Gygrid og Albus Humlesnurr på ny. Klar for en trollmannsduell igjen?

Inneholder:

  • 420 kort med 840 spørsmål
  • 12 sjetonger
  • 4 spillefigurer
  • Spillbrett
  • Spilleregler

Detaljer:

  • Spilletid: ca. 30 min
  • Antall spillere: 2-4
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell001533
EAN7072611001533
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.