Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter sengesett i 100% bomull - 140x200 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
05206-191
   

Drøm deg vekk og inn i Harry Potters magiske verden, med dette sengesettet, perfekt for fans av den bebrillete trollmannen og hans venner.

På både dyna og puta er det bilde av Harry Potters snøugle, Hedvig og Harry Potter-logoen. Hedvig står på en bunke bøker, og rundt ser man en rekke symboler. På dyna ser man også den magiske skolen, Galtvort i bakgrunnen. Nederst står det "Magical Creatures. På andre siden av dyna har man Hp-logoen og stjerner.

Inneholder:

  • Harry Potter dynetrekk
  • Harry Potter putetrekk

Detaljer:

  • Mål:
    • Dynetrekk: 140x200 cm
    • Putetrekk: 50x70 cm
  • Materiale: 100% Bomull
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell48878
EAN5710756048878
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.