Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter Sorting Hat Heat Reveal Mug - Fargeskiftende krus som avslører hvilket Galtvorthus du havner i - Ravnklo

-25%

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Kampanjepris 93,75 Vår lavpris: 125,-
25%
Du sparer: 31,25
Utsolgt
SKU
09217-71

Gjør deg klar for Galtvorts sorteringsseremoni med disse kule fargeskiftende krusene med motiv av den velkjente Valghatten. Dette kruset er perfekt for de som hører til i Ravnklo! La sorteringshatten plassere deg i et av husene ved å helle i varm drikke i koppen.

Valghatten tar også med dine egne ønsker i betraktningen, så dersom du har et sterkt ønske om å havne i Ravnklo er denne koppen for deg! Se fargene forandres på magisk vis i kontakt med den varme drikken, og slipp jublen løs når du ser skjoldet og den blå Ravnklofargen komme frem. Dette er et perfekt krus for de ivrigste Harry Potterfans, og spesielt for de som passer til Ravnklohuset.

Inneholder:

  • 1 Sorting Hat Heat Reveal Ravenclaw krus

Detaljer:

  • Må vaskes for hånd
  • Skifter farge i kontakt med varm væske
  • Galtvorthus: Ravnklo
  • Kapasitet: 300 ml
  • Alder: fra 3 år

Merk: Tåler ikke oppvaskmaskin eller mikro. Må vaskes for hånd.

Produktdetaljer
ModellWW-1153-02
EAN5055394015685
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.