Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Connect 4 - det klassiske spillet - fire på rad

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 193,-
På lager
SKU
04202-115
   

Utfordre en venn og slipp moroa løs med dette klassiske fire på rad spillet fra Hasbro Games. Slipp dine røde eller gule brikker ned i rutenettet og vær den første som får 4 på rad for å vinne spillet. Hvis motstanderen din nærmer seg 4 på rad blokkerer du dem ved å legge inn en av dine brikker. Den som vinner spillet Connect 4 kan trekke ut spaken under slik at alle brikkene faller ut, og så er det bare å starte dette morsomme spillet en gang til!

Inneholder:

  • Rutenett med 2 bein
  • 21 røde brikker
  • 21 gule brikker
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall spillere: 2
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellA5640
EAN5010993756919
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.