Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels 10 pk metallbiler - med 1 eksklusiv bil

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
05195-172
   

Hot Wheels bilene har vært og er en favoritt blant samlere, bilentusiaster og race-fans i alle aldre. Her får du 10 forskjellige og unike metallbiler fra det populære merke i 1:64 skala, med en eksklusiv bil. Samle dine favoritter og bytt med venner. Ypperlig gave til barn og samlere.

Inneholder:

  • 10 Hot Wheels biler

Detaljer:

  • Mål bil: 1:64 skala
  • Materiale: Metall og plastikk 
  • Alder: fra 3 år 

Merk: Utvalg av biler kan variere fra pakke til pakke.

Produktdetaljer
Modell54886
EAN074299548864
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.