Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Jurassic World Dino Escape - Roar Attack Ceratosaurus - interaktiv dinosaur - 31 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 297,-
Medlemspris 185,-
På lager
SKU
06227-59
   

Forbered deg på mer spenning og eventyr med denne interaktive Roar Attack Ceratosaurus dinosauren fra Jurassic World Dino Escape! Denne kampklare dinosauren er inspirert av den animerte serien Jurassic World: Camp Cretaceous, og har tre nivåer med aggressive lyder som bygger opp til et mektig brøl. Den interaktive figuren har bevegelige ledd, realistisk utseende og autentiske detaljer. Dinosaurfiguren byr på mye kreativ moro og gir deg muligheten til å gjenskape favorittscenene dine fra serien, eller skape helt nye øyeblikk. Perfekt for en Jurassic World og dinosaur fan!

Inneholder:

  • Jurassic World Roar Attack Ceratosaurus dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 26 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (demo inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHCL92
EAN194735013364
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.