Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Massive Biters Albertosaurus - dinosaur med bevegelser

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
02216-266
   

Jurassic World Massive Biters Albertosaurus figuren beveger hode og kropp samt biter med kjevene.

Bli en del av eventyret med denne episke Albertosaurus figuren fra Jurassic World. Dinosauren har en primærangrepsfunksjon som lar barn kontrollere kamplek med kule kampbevegelser. Beveg halen opp og ned, fra side til side og rundt for hodebevegelser, kroppsbevegelser og tøffe biteanimasjoner. Press og hold inne halen og se kjevene tygge for ekstra innlevelsesrik actionlek.

Figuren har bevegelige ledd og realistisk farge og tekstur. Perfekt gave for barn som elsker dinosaurer og Jurassic World. Last ned Jurassic World Facts appen (Android og iOS) for mer dinosaur-moro! Appen lar deg scanne dinoasauren din og se den komme til live, zoom inn for en nærmere kikk, høre dinosauren brøle, lær morsomme fakta og mer.

Inneholder:

  • Jurassic World Massive Biters Albertosaurus

Detaljer:

  • Mål: 35 x 10 x 15 cm
  • Alder: fra 4 år

MERK: Jurassic World Facts app kan lastes ned på iOS og android smart-enheter. Smart-enhet følger ikke med

Produktdetaljer
ModellGVG67
EAN0887961925593
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.