Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Kaptein Sabeltann flagg

Kaptein Sabeltann - lekene fra Dyreparkens sjørøverunivers

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann kjenner lukten av gull og er alltid klar for et nytt tokt sammen med sine trofaste pirater Langemann, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. La barna leve seg inn i Kaptein Sabeltanns verden, en verden av pirater, gull, skatter, sjørøvertokt og eventyr. Barna elsker Kaptein Sabeltann og hans menn.

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
8205
   

Hiv o hoi! Heis flagget og legg ut på nye tokt på de syv hav! Kaptein Sabeltann-flagget kommer med Kaptein Sabeltann-signatur i "gullskrift". Flagget er godt å holde i for små barnehender. Ta del i Sabeltann-magien og veiv rundt med ditt eget Sabeltann-flagg. Det perfekte tilbehøret for alle små sjørøverfans fra 2 år!

Inneholder:

  • 1 Kaptein Sabeltann flagg

Detaljer: 

  • Alder: fra 2 år

På alle de syv hav er Kaptein Sabeltanns flagg fryktet. Dette vet kongen på havet når han synger at "når du ser det sorte flagget, er det altfor sent å snu". Men Kaptein Sabeltann er ikke bare fryktet. Han er også elsket blant både store og små, jenter og gutter, landkrabber og sjørøvere. Når de ser det sorte flagget, er det også altfor sent å snu. Da er det nemlig full fart fremover mot den store helten, selveste Kaptein Sabeltann. Flagget er en ypperlig gave til alle Sabeltann-entusiaster.

Produktdetaljer
Modell10083
EAN7072895000079
MerkeKaptein Sabeltann
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.