Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kaptein Sabeltann flagg

Kaptein Sabeltann - lekene fra Dyreparkens sjørøverunivers

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann kjenner lukten av gull og er alltid klar for et nytt tokt sammen med sine trofaste pirater Langemann, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. La barna leve seg inn i Kaptein Sabeltanns verden, en verden av pirater, gull, skatter, sjørøvertokt og eventyr. Barna elsker Kaptein Sabeltann og hans menn.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
8205
   

Hiv o hoi! Heis flagget og legg ut på nye tokt på de syv hav! Kaptein Sabeltann-flagget kommer med Kaptein Sabeltann-signatur i "gullskrift". Flagget er godt å holde i for små barnehender. Et must for alle små Kaptein Sabeltann fans!

  • Flott kvalitet med tykk design og fine motiver

På alle de syv hav er Kaptein Sabeltanns flagg fryktet. Dette vet kongen på havet når han synger at "når du ser det sorte flagget, er det altfor sent å snu". Men Kaptein Sabeltann er ikke bare fryktet. Han er også elsket blant både store og små, jenter og gutter, landkrabber og sjørøvere. Når de ser det sorte flagget, er det også altfor sent å snu. Da er det nemlig full fart fremover mot den store helten, selveste Kaptein Sabeltann. Med dette tøffe flagget, kan dere ta med dere noe av Sabeltann-magien hjem i egen stue. Flagget er virkelig en ypperlig gave til alle Sabeltannentusiaster.

Produktdetaljer
Modell10083
EAN7072895000079
MerkeKaptein Sabeltann
Alder2, 3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.