Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 549,90

LEGO Architecture 21056 Taj Mahal

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 356,-
På lager
SKU
05212-32
   

Enten du har vært så heldig å ha sett Taj Mahal i virkeligheten og vil ha en suvenir som et minne, du drømmer om å besøke det en gang eller du er interessert i vakre byggverk, så er dette LEGO® Architecture Landmarks Collection settet (21056) perfekt for deg.

Vidunderlige detaljer

Med denne inspirerende byggeutfordringen kan du bruke fritiden din på å gjenskape et symbol på evig kjærlighet og arkitektonisk prakt i ekte LEGO stil. Gled deg over autentiske detaljer som gravkammeret med gravene til Mumtaz og Sha Jahan, hovedkammeret med to kenotafer, monumentale iwaner, hovedkuppelen, fire chhatrier og fire slanke minareter. Et LEGO klosseskilt med Taj Mahal inngravert er prikken over i-en på denne skalamodellen som garantert vil imponere alle som ser den.

En nydelig gave

Settet er en del av en kvalitetsserie med LEGO modellbyggesett for voksne og er flott og inspirerende som gave til deg selv, LEGO fans og alle andre i livet ditt som er interessert i Taj Mahal, India, reiser og arkitektur. Med denne detaljerte LEGO® Architecture utstillingsmodellen av Taj Mahal kan du oppleve gleden ved å gjenskape et av verdens vakreste byggverk.

 • Bygg og vis fram din egen versjon av dette fantastiske symbolet på evig kjærlighet med LEGO® Architecture Landmarks Collection modellen (21056) av Taj Mahal.
 • Gravkammeret med gravene til Mumtaz og Sha Jahan, hovedkammeret med to kenotafer, iwaner, hovedkuppelen, fire chhatrier og fire slanke minareter er blant de autentiske detaljene som gjenskapes ved hjelp av LEGO® klosser.
 • Hovedkammeret kan tas ut, slik at gravkammeret under kommer til syne. Den imponerende skalamodellen inkluderer en LEGO® kloss hvor navnet Taj Mahal står inngravert.
 • Enten du har besøkt eller drømmer om å besøke India og Taj Mahal, eller du bare elsker reising og arkitektur, er dette byggesettet for deg. Settet er også perfekt som en spesiell gave til kreative venner.
 • Denne byggbare arkitekturmodellen er 20 cm høy, 23 cm bred og 23 cm dyp og er en flott utstillingsmodell både hjemme og på kontoret.
 • Samlersettet består av 2022 deler og byr på en engasjerende, kompleks og morsom byggeopplevelse som senker skuldrene og gir en god følelse av mestring.
 • De trinnvise instruksjonene gjør at selv LEGO® nybegynnere kan gå løs på oppgaven, og i den medfølgende brosjyren står historien om Taj Mahal. (Kun engelsk versjon. Andre språkversjoner kan lastes ned fra LEGO.com/architecture).
 • LEGO Architecture Taj Mahal inngår i en serie med kvalitetsbyggesett for voksne som, i likhet med deg, liker praktiske og kreative prosjekter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de festes godt til hverandre.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2022
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21056
EAN5702016914139
MerkeLEGO
Gjenskap den pæreformede hovedkuppelen i kjent LEGO-stil

Hovedkuppel

Gjenskap den pæreformede hovedkuppelen i en kjent LEGO-stil.

Ta av kuplene for å studere detaljene inni

Lett tilgang

Kuppelene er enkle å ta av for å se alle detaljene inni.

Gjenskap Taj Mahals krypter med to sarkofager

Interiørdetaljer

Gjenskap Taj Mahals krypter med to sarkofager.

LEGO Architecture Taj Mahal
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.