Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 889,90

LEGO Architecture 21058 Den store pyramiden i Giza

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 325,-
På lager
SKU
05227-5
   

Se for deg at du går tilbake i tiden, helt til det 26. århundre f.Kr., og kan bli med på byggingen av et av oldtidens sju underverker med modellen LEGO® Architecture Den store pyramiden i G (21058). Med den vakkert detaljerte tverrsnitt-modellen av den store pyramiden kan du se de viktigste tunnelene og kamrene samt systemet man tror kan ha blitt brukt for å flytte de enorme steinene under byggingen. Se for deg hvordan dette området langs Nilen kan ha sett ut i oldtiden, med blant annet to små pyramider, to gravtempler, Sfinks-statuer, en obelisk og mer.

Kreativ moro

Enkle instruksjoner følger med i dette spennende hobbysettet, og du kan koble en annen modell (som selges for seg) for å få en komplett pyramide.

En spesiell gave

Denne klossebygde samlermodellen inngår i en serie med LEGO Architecture for voksne som liker kreative hobbysett. Skjem bort deg selv, eller gi den bort som imponerende gave til en person som liker arkitektur, historie eller reising.

 • Et byggeprosjekt for voksne som tar deg med bakover i tiden – med denne LEGO® Architecture modellen (21058) får du oppleve hvordan den store pyramiden i Giza og omgivelsene rundt kan ha sett ut i oldtiden.
 • Tverrsnitt-modell – løft av ytterskallet på denne tverrsnitt-modellen for å se systemet som kan ha blitt brukt til å flytte de enorme steinene under byggingen. På baksiden av modellen kan du se kongens og dronningens kamre samt hovedtunnelene.
 • Detaljert landskap – to små pyramider, to gravtempler, Sfinks-statuer, arbeidernes landsby, en obelisk, en del av Nilen inkludert en kanalbåt for transport av faraoens døde kropp samt en lastelekter.
 • Gaveidé – skjem bort deg selv, eller gi byggesettet til en venn eller et familiemedlem som har besøkt eller drømmer om å besøke den store pyramiden, eller som rett og slett elsker arkitektur, historie og reising.
 • Bygge, stille ut og koble sammen – modellen er 20 cm høy, 35 cm bred og 32 cm dyp og kan kobles sammen med en annen modell (som selges for seg), slik at du får en komplett pyramide.
 • En kreativ byggeopplevelse – byggesettet består av 1476 deler og byr på et engasjerende og utfordrende prosjekt som gir en oppkvikkende følelse av mestring.
 • Trinnvis veiledning – settet inkluderer et hefte med illustrerte instruksjoner samt informasjon om historien bak den store pyramiden i Giza og hvordan LEGO® designerne lagde denne modellen.
 • LEGO® samlersett for voksne – dette LEGO Architecture suvenirsettet er en del av en samling med kvalitetsbyggesett for voksne som i likhet med deg liker å slappe av med praktiske hobbyprosjekter.
 • Førsteklasses kvalitet – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1476
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21058
EAN5702017152349
MerkeLEGO
LEGO Architecture 21058 Egyptiske pyramiden i Giza LEGO Architecture 21058 Egyptiske pyramiden i Giza

Forhistorisk Egypt scene

Visualiser hvordan områdene rundt kunne ha sett ut.

Bygg den store pyramiden i Giza med Lego-klosser Bygg den store pyramiden i Giza med Lego-klosser

Elva Nilen

Tilføy LEGO®-kloss versjoner av feluccas (forhistoriske båter).

LEGO® 21058 byggesett av pyramiden i Giza med sine hovedtunneller og kamre LEGO® 21058 byggesett av pyramiden i Giza med sine hovedtunneller og kamre

Tverrsnitt-modell 

Gjenskap den store pyramidens hovedtunneller og kamre.

LEGO® Architecture Great Pyramid of Giza LEGO® Architecture Great Pyramid of Giza
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.