Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 349,90

LEGO Icons 10300 Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 774,-
På lager
SKU
06227-63
   

Se her, alle fans av Tilbake til fremtiden! Vi har det ultimate byggeprosjektet til dere: modellbyggesettet LEGO® Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden (10300) for voksne. Nå kan du fordype deg i en av filmverdenens mest populære trilogier og bygge 1 av 3 mulige versjoner av den tidsreisende bilen.

Ta deg tid til å utforske detaljene

Doc og Marty reiste i drøyt 140 kilometer i timen, men du har all verdens tid til å bygge og utforske alle de imponerende detaljene på bilen. Inkluderer autentiske funksjoner som topphengslede dører, dekk som kan vippes til flymodus, flukskondensator som lyser, trykte datoer på dashbordet og panser som kan åpnes, pluss et svevebrett og nummerskilt som kan byttes ut. Utstillingsmodellen inkluderer minifigurer av Doc og Marty og passer perfekt som en hyllest til yndlingsfilmen din.

Velkommen til sonen

Fordyp deg i et engasjerende prosjekt med våre byggbare LEGO kvalitetsmodeller for voksne. Dette settet er det nyeste i en serie med LEGO biler fra filmer. Modellen passer både som byggeprosjekt for deg selv og som gave til alle fans av Tilbake til fremtiden.

 • Bygg et ikon – fordyp deg i alle kvalitetsdetaljene på modellen LEGO® Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden (10300), som inkluderer tre versjoner av bilen, en for hver film.
 • Bygg 1 av 3 versjoner – den første versjonen har en lynavleder og plutoniumkammer, versjon to inkluderer Mr. Fusion og svevefunksjonalitet og versjon har whitewall-dekk og kretskort.
 • Topphengslede dører – akkurat som i filmene har modellen av bilen fra Tilbake til fremtiden de berømte, topphengslede dørene.
 • Flymodus – bilens dekk kan vippes til flymodus, og modellen inkluderer også flukskondensator som lyser, trykte datoer på dashbordet og panser som kan åpnes.
 • Inneholder to minifigurer samt tilbehør – se alle detaljene fra filmene, inkludert Martys svevebrett og OUTATIME-bilskiltene. Utstillingsmodellen inkluderer minifigurer av Doc og Marty McFly.
 • Et prosjekt det er verdt å bruke tid på – Tilbake til fremtiden-byggesettet er designet spesielt for voksne som ønsker seg et engasjerende prosjekt
 • Størrelse – modellen er 12 cm høy, 35 cm lang og 19 cm bred.
 • Et prosjekt for voksne – dette LEGO® settet inngår i en serie med byggesett for voksne bygge-entusiaster som liker slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • Kvalitetsmaterialer – LEGO® byggeklosser lages av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1958.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet foran alt. Derfor testes alle LEGO® deler grundig, og du kan være sikker på at denne modellen er robust og solid.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1872
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10300
EAN5702017153186
MerkeLEGO
LEGO Icons 10300 Tidsmaskin Back To The Future - Delorean med målevinge-dører LEGO Icons 10300 Tidsmaskin Back To The Future - Delorean med målevinge-dører

Ikoniske måkevinge dører

Autentiske detaljer inkluderer måke-vinge dører som kan åpnes.

10300 LEGO Back TO The Future byggesett 10300 LEGO Back TO The Future byggesett

Flux Capacitor

Bruk lysklossen for å gjenskape en imponerende egenskap.

Lego DeLorean byggesett med fly-modus Lego DeLorean byggesett med fly-modus

Klar for flymodus?

Bruk flipp-funksjonen for å sette hjulene til fly-modus.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.